Angostura 1824

Angostura 1824

To Angostura 1824, είναι ένα ρούμι εξαιρετικής διάκρισης και σύμβολο της ποιότητας και της επιτυχίας. Η ονομασία του είναι προς τιμήν της δημιουργίας του Οίκου Angostura το έτος 1824. Αποτελείται από ένα μείγμα από τα καλύτερα ωριμασμένα ρούμια, επιλεγμένα από τον Master Blender. Αυτά τα ρούμια παλαιώνονται σε καψαλισμένα δρύινα Αμερικάνικα βαρέλια Bourbon για τουλάχιστον 12 χρόνια και στη συνέχεια γίνεται μια επιδέξια χειροποίητη ανάμιξη και επανατοποθετούνται στα βαρέλια. Μόλις γίνει η βέλτιστη ωρίμανση, γίνεται το φιλτράρισμα και εμφιαλώνεται. Προσφέρεται σε περιορισμένη διάθεση. Αυτό το εξαιρετικό, αισθησιακό, χειροποίητο ρούμι, απολαμβάνεται σκέτο με πάγο ή με τη συνοδεία του ενός καλού πούρου.