Η αποστολή μας

Η αποστολή μας

Η Beverage World, ιδρύθηκε το 2005 στοχεύοντας στην επιλεκτική εκπροσώπηση διεθνώς αναγνωρισμένων προϊόντων στην Ελληνική αγορά, τα οποία να προσφέρουν ποιοτικές επιλογές στους καταναλωτές και ταυτόχρονα να προσδίδουν επιχειρηματική αξία στους συνεργάτες μας. Αποστολή μας είναι να επιτελούμε ένα ξεχωριστό και διαφοροποιημένο ρόλο στην ελληνική αγορά, αφενός διαθέτοντας στους καταναλωτές ένα πλήρες και διαρκώς εμπλουτιζόμενο portfolio μαρκών αλκοολούχων ποτών υψηλής ποιότητας και αφετέρου προφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους εμπορικούς συνεργάτες μας με κύριο σκοπό το αμοιβαίο όφελος, μέσω της καλύτερης εξυπηρέτησης των αναγκών του καταναλωτή.

Η ομάδα της PT Beverage World δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθειά της με σκοπό να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα και τις καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης στους πελάτες της.

Ο τρόπος που εργαζόμαστε

Ο τρόπος που εργαζόμαστε

Είμαστε μια δυναμική ομάδα ανθρώπων που αναπτύσσει μάρκες βασιζόμενη στην κατανόηση των καταναλωτών και των αναγκών τους. Βλέπουμε τους πελάτες μας όπως και εκείνοι, σαν συνεργάτες. Προσφέρουμε προϊόντα και επιχειρησιακές λύσεις που εξασφαλίζουν υψηλή κερδοφορία στους πελάτες μας και υψηλή ποιότητα στους καταναλωτές μας.

Οι Αξίες μας

Οι Αξίες μας

Έχουμε μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεται σπουδαίες αξίες.

Είμαστε :

  • Παθιασμένοι με την τελειότητα – στον τρόπο που εργαζόμαστε, σε ότι κάνουμε
  • Ειλικρινείς , αληθινοί και αξιόπιστοι – στους πελάτες μας και τους καταναλωτές
  • Ομαδικοί – πιστεύουμε στην κοινή γνώση, ομαδική προσέγγιση
  • Πρόθυμοι για μεγάλες προκλήσεις – με θετική τοποθέτηση
  • Δεσμευμένοι - να διατηρήσουμε την ακεραιότητα μας
  • Στόχος μας - να προσθέσουμε αξία στους συνεργάτες και στις συνεργασίες μας

Ιστορία

Η εταιρία PT Beverage World Limited & ΣΙΑ ΕΕ ιδρύθηκε το 2005 με εμπορική δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ποτών. Είναι θυγατρική εταιρία του ομίλου εταιριών Φώτος Φωτιάδης, όμιλος με μεγάλη ιστορία στο χώρο παραγωγής και εμπορίας μπίρας, κρασιών, αναψυκτικών, οινοπνευματωδών και άλλων ποτών καθώς και στο χώρο του Real Estate και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Με επιτυχημένη πορεία από το έτος ίδρυσης της μέχρι και σήμερα, η PT Beverage World αναζητά και επιλέγει να εκπροσωπεί διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα τα οποία διαθέτει στην ελληνική αγορά.

2005

Ίδρυση της PT Beverage world

Ίδρυση της PT Beverage World στην Αθήνα ως επίσημος διανομέας της μπίρας Carlsberg.
2006

Διανομή Corona Extra

O επίσημος εισαγωγέας του προϊόντος μπίρας Corona Extra.
2007

Η Corona Extra γίνεται Νο1

Η Corona Extra γίνεται η No#1 μπίρα εισαγωγής στην Ελλάδα προσπερνώντας, τον για μεγάλο διάστημα, leader της κατηγορίας.
2009

Διανομή Evian

Παύση της διανομής της Carlsberg στην Ελλάδα. Η εταιρία γίνεται συνεργάτης της Danone αναλαμβάνοντας τη διανομή των premium brands, στην κατηγορία του νερού, Evian και Badoit.
2011

Τέλος διανομής Corona Extra

Η συμφωνία για τη διανομή της Corona Extra τερματίζεται.
2012

San Miguel-Bitburger-Benediktiner

Η PT Beverage World προσθέτει στο portfolio της, την Ισπανική μπίρα San Miguelκαι τις Γερμανικές Bitburger, Konig και Benediktiner Weiss.
2013

Διεύρυνση του Portfolio μας

Η PT Beverage World αποφασίζει να εισέλθει σε νέες κατηγορίες της αγοράς του ποτού και πετυχαίνει αποκλειστική συνεργασία με τα διάσημα Gabriel Boudier Liqueurs, το SHARK energy drink, τη σαμπάνια Lanson, τη Vodka Tazovsky και τους αφρώδης οίνους του Ιταλικού οίκου Cantina Sant’Evasio.
2013

Jose Cuervo

Την ίδια περίοδο αποφασίζεται να ξεκινήσει τη διανομή της Jose Cuervo και της Tazovsky Vodka
2014

Broker’s-Matusalem-1800

Η Beverage-world προσθέτει στο portfolio της τα εξής: Matusalem Rum, Broker's London Gin, 1800 Tequila.
2015

Διεύρυνση με δυνατές μάρκες

Η Beverage-World μεγαλώνει το portfolio της καλωσορίζοντας στην οικογένειά της τα εξής: Fireball Cinnamon Whiskey, Kraken Bushmills Irish Whiskey, Wild Turkey Bourbon, Glen Grant Malt Whisky, Old Smuggler Scotch Whisky, Averna Liqueur.
2016

Οι επιτυχίες συνεχίζονται

Η PT Beverage World προσθέτει στο portfolio της τα παρακάτω: Appleton Rum , Sagatiba Cachaca, Frangelico Liqueur, Grande Vendo Liqueur, Sipsmith London Dry Gin, Gin Mare, Angostura, Grand Marnier